Disclaimer

 
Gezondheid
Wij zijn geen medisch specialisten, noch wetenschappers. De enige kennis- en ervaring die wij hebben over de inzet van infrarood sauna’s is de feedback van onze klanten over de effecten van het gebruik van een infrarood sauna bij inzet bij spier- en gewrichtsproblemen, ontspanning en verlichting bij infecties. Al onze (klant) ervaringen zijn subjectief en geen van deze oplossingen zijn wetenschappelijk bewezen. Derhalve maken wij geen claims dat het gebruik van een infrarood sauna ziekten- of kwalen kan genezen. Een infraroodsauna kan NIET gezien worden als een (preventief) medicijn- tegen aandoeningen zoals het Coronavirus.
 
Wij zijn een innovatief doch commercieel bedrijf met winstoogmerk met een intrinsiek streven naar het verhogen van de levenskwaliteit van onze klanten met onze producten. Hiertoe doen wij naar eer en geweten zelf veel (niet wetenschappelijk) intern onderzoek over de mogelijk positieve effecten van natuurlijke elementen zoals warmte- licht en geuren op lichaam- en geest met behulp van infrarood cabines.
 
Wij raden u sterk aan om, net zoals wij dat doen, zelf kritisch te blijven naar de zin/onzin die in het Wellness domein geclaimd- en geschreven wordt voordat u overgaat tot de aanschaf van een van onze producten. Mocht u informatie ontdekken op onze website die volgens u nu niet juist is, dan vernemen wij dat graag van u.
 
Gebruik van informatie
MEDICAB streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat MEDICAB niet in voor volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
 
MEDICAB aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen MEDICAB en de gebruiker van de website ontstaan.
 
E-mail
MEDICAB garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door hieraan verbonden veiligheidsrisico’s.
 
Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van MEDICAB zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.
 

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw: €0,00

Taal & Valuta